Marketing Coaching Voor Vrouwelijke Ondernemers

Meer klanten met converterende content via je website en social media.

Wil jij leren om moeiteloos en vol zelfvertrouwen je business zichtbaar te maken?

Marketing Mastery Coaching

Samen gaan we in zes maanden je content marketing transformeren naar een meetbare strategie die bij jouw bedrijf past, met veel aandacht voor creativiteit en authenticiteit. Zodat content maken weer gemakkelijk, leuk en effectief wordt.

Wil jij meer zichtbaarheid en nieuwe leads via je website, Instagram en LinkedIn?

Komt dit je bekend voor?

Jij bent het gezicht van je bedrijf. Je besteedt veel tijd en energie aan het creëren van content, maar ziet weinig meetbare resultaten. Als je content maakt, komt het vaak voor dat je een uur naar je scherm zit te staren, of alleen maar content van anderen hebt bekeken.

Pff… Nu ben je een uur kwijt, en heb je nog niks gedaan! Terwijl je zo graag verder wil groeien met je bedrijf.

Je volgt verschillende succesvolle vrouwelijke ondernemers op Instagram en LinkedIn, maar begrijpt eigenlijk niet zo goed waarom hun content marketing wél lijkt te werken. Je weet niet zo goed hoe het moet en waar jouw doelgroep zich bevindt. Altijd als jij het probeert, ben je all over the place. Hierdoor ben je veel bezig, maar blijft resultaat uit.

Kortom, het kost je veel tijd, je kijkt er steeds meer tegenop om zichtbaar te zijn en… eigenlijk is het helemaal niet zo leuk meer. Je weet wel wat je wil zeggen, maar het lukt je niet goed om dit onder woorden te brengen. Terwijl je stiekem graag uit je comfortzone wil,  zodat je nieuwe klanten binnen haalt en je bedrijf groeit. 

Wil je daar hulp bij?

Stel je nu voor…

Je haalt meer klanten binnen en je bedrijf groeit, doordat jij zichtbaar bent. Jij bent dé expert in jouw vakgebied en durft in die leiderschapsrol te staan.

Je verkondigt jouw visie vol zelfvertrouwen je visie  – het zit niet meer alleen in je hoofd, maar staat ook op digitaal papier. Je hebt een stevige basis voor je online presence, die past bij jou en je doelgroep aanspreekt.

Je website, Instagram en LinkedIn zijn succesvol: je ervaart meer engagement, meer volgers, meer naamsbekendheid en meer verbinding met je doelgroep.  Het draagt allemaal bij aan de groei van je bedrijf.

Je hebt een strategie met meetbare doelen. Met een content kalender en strategie blijf je gemotiveerd om je doelen te halen en leuke content maken kost steeds minder tijd.  Je bent een geoliede machine die maar blijft gaan!

Tessa is fijn om in te huren. Ze werkt zorgvuldig en levert teksten die precies passen bij de briefing die ik met haar besprak. Ze is analytisch sterk waardoor ze meteen begreep waar ik het over had en waar ik naartoe wilde met de teksten.

Ik ben best kritisch op teksten en al helemaal als ze voor mijn eigen bedrijf zijn. Tessa leverde mooie en goede teksten op waar ik geen toevoegingen op had. Dus dat was heel fijn en daarvoor was weinig schakelen nodig. Tess typt 😉 fijn, goed en gericht op de doelgroep. 3 zaken die ik erg belangrijk vind wanneer ik teksten schrijven uitbesteed.

Soraya Koendjbhihari

Eigenares, WorkVacationVibes

Tessa denkt altijd proactief met jou en je bedrijf mee. Op die manier weet je zeker dat de content strategie goed past bij je bedrijf. Bovendien is ze fijn om mee te werken, is ze efficiënt en weet ze waar ze het over heeft.

Nick Veringmeier

Eigenaar, JustPushPlay

Wat gaan we samen doen?

Stap 1: De Digitale Marketing Check & Kick-off

Ik analyseer jouw huidige online marketing. Hoe gaat het met je social media? Hoe doet je website het? Op welke keywords word je gevonden en hoe gaat het met je SEO? Welke content staat er al? Wat gaat er goed, en wat kan er beter? Dit bespreken we in een kick-off call, waar we gelijk stappen gaan zetten!

Wat krijg je?

 1. Een website analyse
 2. Een SEO-analyse en zoekwoorden onderzoeksrapport
 3. Een social media analyse
 4. Een startpunt voor je marketing strategie
 5. Een eerste inzicht in doelen die jouw bedrijf helpen groeien

Ik geloof: hoe simpeler, hoe beter. We duiken dus gelijk in jouw bedrijf, je doelen en passen daar de marketing op aan. We gaan samen kijken waar je naartoe wilt groeien, welke kanalen voor jou werken, hoe je dit gaat meten en kiezen de focus voor de aankomende zes maanden. We praten over je branding en gaan gelijk de eerste actiepunten bepalen.

Stap 2: Brainstormsessie & Strategie

In de volgende sessie is het tijd om te brainstormen. Hoe gaat je strategie er precies uit zien? Welke meetbare doelen wil je? Meer klanten, een groter bereik, of meer engagement?

Waar gaat jouw content de aankomende maanden over? Hoe pak je dat het beste aan? In deze sessie bepalen we thema’s en creëren we een contentkalender. Daarin zoeken we de werkwijze die het beste bij jou past: ben jij flexibel, of bereid je liever alles voor? Door goed te plannen, heb jij altijd content klaar staan.

Niet lullen, maar poetsen! Het is tijd om aan de slag te gaan. Jij mag zelf je content gaan maken met de frisse ideeën die we samen hebben bedacht. Dit mag allemaal in jouw branding. De contentkalender zorgt ervoor dat je on track blijft.

Wat krijg je?

 • Een marketing content strategie met meetbare doelen
 • Heel veel creatieve ideeën om jouw bedrijf zichtbaarder te maken
 • Een content kalender
 • Tips & tricks om productief te werken
 • Een stok achter de deur om content te gaan maken

  Stap 3: Meten = weten

  Hoe bepaal je resultaat? Door te meten! Samen kijken we maandelijks naar de data. Wat gaat er goed, wat kan er beter? Waar loop je tegenaan? Samen verzinnen we oplossingen.

  Wat krijg je?

  • Een maandelijkse analyse van jouw posts
  • Wat gaat er goed, wat kan er beter?
  • Handvatten en tools in content marketing, zodat je het na 6 maanden zelf kan

  En tussendoor?

  Je hebt een strategie. Een kalender. En je weet wat je moet doen. Maar, het is ook heel fijn als er iemand met je meekijkt, zodat je zelfvertrouwen opbouwt en we samen een ijzersterk merk voor jou neerzetten.

   

  Wat krijg je, naast maandelijkse strategische sessies?

  1. TessTypt in je broekzak: dagelijks support via WhatsApp
  2. Wekelijkse feedback momenten waarin je content wordt nagekeken
  3. Kant-en-klare templates die je kunt inzetten voor je social media. Gemaakt door mij, op basis van je brandbook.

  Resultaten die je kunt verwachten

  In de eerste maand weet je precies hoe we jouw content marketing naar een hoger niveau gaan tillen. Samen gaan we werken aan groei in je bedrijf door zichtbaar te zijn.

  Je bent dé expert en leider in jouw vakgebied. En dat laat je zien, ook! Je kweekt vertrouwen en verbinding met je doelgroep en trekt nieuwe klanten aan.

  Het lukt jou weer om de juiste woorden op digitaal papier te zetten. Het is makkelijk en leuk om jouw unieke visie te delen met je volgers. Je hebt je vibe weer helemaal gevonden.

  Je krijgt meer en meer zelfvertrouwen om te experimenteren, zodat je op een creatieve manier je doelstellingen behaalt. Je wordt beter in je favoriete manier van communiceren.

  Je hebt overzicht doordat je een strategie met meetbare doelen hebt. Je weet hoe je content marketing effectief inzet en wanneer je bij wil sturen.

  Dit doen we op jouw manier, zodat je meer rust en tijd hebt en je content marketing bij jouw bedrijf past. Een unieke content marketing strategie die werkt!

  Voor wie?

  WEL voor

  • Ondernemers die het gezicht van hun bedrijf zijn en zelf de marketing willen doen.
  • Ondernemers die toe zijn aan een nieuw level in hun content marketing
  • Startende ondernemers die gelijk een ijzersterk merk neer willen zetten.

  NIET voor

   FAQ

   Is dit een groepsprogamma of online cursus?

   Het is een 1-op-1 traject waarbij jouw bedrijf en jouw werkwijze centraal staat. het programma wordt specifiek op jou, je behoeften en je doelen afgestemd.

   Heb ik nog wel flexibiliteit met een strategie? Ik vind het juist fijn om te experimenteren.

   Experimenteren is belangrijk bij content marketing. Het gaat om balans: vasthouden aan een plan om doelen te halen, maar experimenteren en bijsturen waar nodig. 

   Wat doe ik zelf, en wat doe jij voor mij?

   Je mag zelf aan de slag met je doelen en je content creatie. Ik leer jou alle ins en outs, zodat je na zes maanden alles zelf kan regelen, van het opstellen van een contentkalender tot het meten = weten gedeelte.

   Tijdens het traject doe ik voor jou de analyse, help ik jou nadenken over doelen, maak ik templates voor je en geef ik regelmatig feedback voor je content. Samen kijken we maandelijks naar de dingen waar je nog tegenaan loopt en of we nog on track zijn om de beoogde resultaten te behalen.

   Krijg ik huiswerk mee?

   Het is belangrijk tijdens dit traject dat je zelf de content wil maken. Er gaat werk zitten in een online aanwezigheid bouwen, dus je zult zeker zelf aan de slag moeten. Dit alles natuurlijk op een efficiënte manier die voor jou werkt.

   Gaan jouw haren al overeind staan als je dit leest? Maar wil je wel meer grip op je marketing? Bekijk hier de uitbestedingsmogelijkheden.

   Ik wil een contentstrategie, maar niet zelf de uitvoering doen. Kan ik dat uitbesteden?

   Ja, dat kan. Bekijk hier de uitbestedingsmogelijkheden.

   Kan ik in termijnen betalen?

   Yes, geen probleem. Het is wel voordeliger om in 1 keer te betalen.

   Wat gebeurt er na zes maanden?

   Na zes maanden ben jij klaar om zelf de wijde wereld in te vliegen! Je hebt alle handvaten en tools van mij gekregen om zelf effectieve en leuke posts te maken. Je hebt deze ook toegepast, zodat je ook de ervaring hebt. Nu je weet hoe het werkt, kan je helemaal zelf aan de slag.

   • Toch af en toe blijven inchecken? Bekijk hier de strippenkaart voor brainstorm- en strategische sessies
   • Blij dat je nu weet hoe content marketing werkt, maar focus je je toch liever op klanten en je eigen expertise? Bekijk hier de uitbestedingsmogelijkheden

    

   Hoe zit het met podcasts, YouTube en andere kanalen?

   We kiezen samen de kanalen die het beste bij jou en je bedrijf passen. Welk kanaal je ook kiest, ik sta klaar voor je met tips, tricks en zes maanden begeleiding.

   Over mij

   Hoi!

   Ik ben Tessa, jouw content partner in crime. Met ervaring als marketing manager en copywriter, help ik jou om een sterke basis en een sterke aanwezigheid online te creëren. Ik werk graag samen, ben nauw betrokken bij jouw bedrijf en samen zorgen we voor resultaat!

   Maak gelijk een afspraak

   Kies een dag en tijdstip uit waarop je in gesprek wilt. Na het inplannen krijg je een automatische bevestiging. 

   Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!