Schrijven & Vertalen.

Blog, landingspagina, case study? Posts voor Instagram of LinkedIn? Als je content nodig hebt, is TessTypt er voor je met persoonlijke en krachtige teksten die nieuwe klanten aantrekken. Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans.

Content uitbesteden?

Jij weet dat content een belangrijke pijler is voor je bedrijf. Als je goed te vinden bent, je doelgroep inspireert en je authentieke missie en visie laat zien, krijg je ook meer klanten.

Je hebt er eigenlijk te weinig tijd voor en regelmatig een contentblokkade – je weet waar je voor staat, maar hoe verwoord je dat op een leuke manier?! – en content marketing kost je vaak veel moeite. Toch blijf je het zelf proberen, want goede contentsupport is lastig te vinden.

Houd jij je liever bezig met je klanten en je expertise? Besteed het maken van je content vol vertrouwen uit bij TessTypt. Zodat je moeiteloos meer klanten aantrekt.

We doen het samen

1. Kennismaken

Uitbesteden betekent: samenwerken. Jij geeft richting aan de content en ik werk het uit. In jouw stijl en tone of voice. Om verbinding te maken met je doelgroep en zo nieuwe klanten binnen te halen.

2. Brainstorm

Wat gaan we creëren? Wat houdt jouw doelgroep bezig? Samen brainstormen we over thema’s en onderwerpen. De onderwerpen gaan in een contentkalender en ik ga aan de slag.

3. Review

Feedback time! Of je nou een case study, interview of social media post laat maken, je mag er altijd nog even naar kijken. Zodat de content bij jou en je bedrijf past en je de juiste klanten aantrekt. Yes! 

4. Hello, world!

De laatste stap is het publiceren van je content. Hier hoef je je niet druk om te maken, maar doet TessTypt ook gewoon voor je. Zo ben je van alle gemakken voorzien.

Content van A tot Z

Blogs, interviews & case studies

Ghost Writing

Nieuwsbrief& E-books

Review & Redactie

Website Copy

Per blog

Afhankelijk van het soort content schrijf ik graag jouw blog, casestudy, white paper of artikel.

vanaf €250

Strippenkaart?

 Vanaf 5 artikelen. Altijd inclusief opmaak en bijbehorende social media posts. Nu met 15 procent korting t.o.v. losse artikelen.

15% Korting

Contentplan op maat

Behoefte aan een contentstrategie, kalender én outsourcing? Dat kan natuurlijk ook!

Op aanvraag

Portfolio